11 Haziran 2014 Çarşamba

Piyasadaki Mevcut Durum ve Sitenin Amaçları

Uzun zamandır ikili opsiyon piyasasında işlem yapan biri olarak blog sitemdeki ilk yazıyı samimi bir dilde yazmak istiyorum. Öncelikle web üzerinde ikili opsiyon piyasası hakkında kısa bir araştırma yapan herkes rahatlıkla görebilir ki bu yatırım piyasası hakkında tarafsız bilgiler veren ve yatırımcılara faydalı olmayı hedefleyen hiçbir blog sitesi bulunmakta. Mevcut sitelerin hepsi ikili opsiyon şirketlerine ait veya taraflı yayın yapan sitelerden ibaret.

İkili opsiyon piyasası firmaların söylemlerinin aksine riskli bir yatırım piyasasıdır. Yatırım yapan kişi gerekli finansal tecrübeye sahip değilse; zengin olma hayali ile giriş yaptığı bu piyasada kısa sürede para kaybı yaşabilir. İşte tamda bu noktada ikili-opsiyon.blogspot.com.tr adresini açıp, piyasa hakkında yatırımcı adayların merak ettikleri tüm soruları bulabilecekleri bir blog oluşturmaya karar verdim.

ikili-opsiyon.blogspot.com.tr adresini takip edenler kısa süre sonra blog içerisinde; tarafsız şekilde hazırlanmış ikili opsiyon şirketlerinin incelemelerini ve diğer firmalarla kıyaslamalarını, ikili opsiyon piyasası hakkında merak edilen soruların cevaplarını ve yatırımcıların piyasalara giriş yapması için bilmesi gerekenleri bulabilecek. Umarım bu yolda kısa süre içerisinde istediğim okur kitlesine ulaşabilirim. Şimdilik bu kadar, esen kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder